Nieuws

Equilibrium presenteert zijn nieuwste upgrade van MediaRich ECM for SharePoint 2010/2013 dat baanbrekend de Instant-On functie voor alle gebruiker van het SharePoint interfact verbeterd.

De geautomatiseerde, visuele upgrade technologie Instant-On biedt een meer-pagina- capabele volledige schermweergave van de documenten en ondersteuning voor HTML5 video. Dankzij de beschikbaarheid in alle zoekafbeeldingen bereikt de productiviteit van gebruikers een volledig nieuw niveau.

LAS VEGAS, 13 november 2012/PRNewswire/- Microsoft SharePoint User Conference, Mandalay Bay Stand Nr. 1028 – Equilibrium® [www.equilibrium.com/] een aanbieder van software en diensten op het gebied van gehoste media, die het voor organisaties mogelijk maakt om het verwerken van inhoud door het management en de presentatie van inhoud te verbeteren, stelt nu MediaRich® ECM for SharePoint 4.3 voor [ www. Equilibrium.com/eq-software/mediarich-for-sharepoint/overview/].

De naadloos in SharePoint 2010/2013 geïntegreerde Content-visualiseringstechnologie Instant-On van Equilibrium is nu in alle zoek-,documenten- en Assetbibliotheken ter beschikking.

Instant-On genereert automatisch UniZoom previews van meer dan 400 ondersteunde bestandstypes , waaronder ‘multipage’, beeldbestanden, RAW-cameraopnames, Adobe®bestanden en ondersteunt de weergave van HTML5 audio en –video.

Statische documenten en afbeeldingen kunnen met UniZoom in detail bekeken worden. De gepatenteerde technologie van Equilibrium vereist geen speciale plug-ins en is onafhankelijk van de browser.

Het downloaden van de originele bestand van SharePoint, om de inhoud in een vrij kiesbare browser of mobiele apparaat te bekijken, is niet meer nodig.

De versie 4.3 ondersteunt meerdere talen, waaronder Frans, Nederlands, Duits, Engels en Japans en maakt het voor iedere gebruiker mogelijk om de gewenste taal individueel in te stellen.

“In de YouTube-, Instagram- en Reality-TV-wereld van vandaag willen de donatoren van World Vision zien, hoe hun donatie de kinderen helpt die zij ondersteunen. Het probleem is dat dezelfde donateurs ook verwachten, dat een charitatieve instelling zoals World Vision de financiële inzet voor administratie zo laag mogelijk houdt, alvorens hun hard verdiend geld aan haar toe te vertrouwen”, legt Dave Kaneshero, Chief Enterprise Architect van World Vision [http://worldvision.org/]uit. “Technologieën zoals MediaRich CORE Server en MediaRich ECM for SharePoint spelen een baanbrekende rol omdat zij zo ver mogelijk processtappen in het ‘media-supply-chain-management’-proces elimineren.”

“De MediaRich preview functie voor beeld- en videobestanden is samen met de browser-overkoepelende upload van meerdere bestanden voor Mac en Windows een niet meer weg te denken deel van onze dagelijkse activiteiten, iets, waar wij in de huidige SharePoint omgeving vandaag de dag niet meer zonder kunnen”, verklaart Doug Shepard,directeur IT van Augsburg Fortress Publishers [ www.augsburgfortress.org/].

“Equilibrium concentreert zich sinds meer dan 10 jaar op het mogelijk maken van integratie van SharePoint in de organisatieprocessen van ondernemingen van meest uiteenlopende omvang”, zegt Sean Barger, CEO van Equilibrium. “Met de publicatie van MediaRich ECM for SharePoint 4.3 bieden wij het ultieme visuele upgrade voor organisaties die de productiviteit van hun SharePoint-gebruikers willen verbeteren.”

De Instant-On technologie maakt gebruik van de dynamische Media-engine van Equilibrium, die op dit moment verschillende van de grootste B2B portalen wereldwijd ondersteunt. MediaRich ECM for SharePoint is dankzij het gepatenteerde, dynamische Contentsysteem, dat het noodzakelijke, automatische Content-management beschikbaar maakt, naadloos geïntegreerd in bibliotheken en zoekresultaten van SharePoint.

De continu belasting voor databases wordt effectief gereduceerd en de Content-voorbereiding gebeurt alleen desgewenst, zo dat het niet meer nodig is, meerdere bestandsversionen vooraf te bewerken.

MediaRich ECM for SharePoint versie 4.3 is verkrijgbaar voor SharePoint 2010/2013 en voor SharePoint Foundation.

Informatie over MediaRich ECM for SharePoint: [www.equilibrium.com/eq_software/mediarich_for_sharepoint/overview/]

Informatie over Equilibrium: [www.equilibrium.com/]

Website: www.equilibrium.com/

Perscontact: KONTAKT: Oceanna Anderson, Equilibrium, +1-415-332-4343 (Ext. 215),
Pr(at)equilibrium.com

 

Equilibrium Solutions Brochure

Equilibrium Solutions Brochure