Equilibrium Netherlands

discount designer bridesmaid dresses

De flexibel inzetbare MediaRich Server software is een multifunctionele, variabel toepasbare oplossing die het voor organisaties mogelijk maakt hun specifieke workflow vereisten snel om te zetten. Onafhankelijk van of u video’s voor verschillende recordertypes in een grote variëteit aan aangepaste formats wilt leveren of dat u zoom functies met een hoge oplossing voor uw commerciële website nodig heeft: de MediaRich server kan dit alles voor u genereren. Met batch processen transformeert u real-time video’s of converteert u duizenden afbeeldingen in minuten. Gebaseerd op een bijna willekeurig te kiezen origineel worden de derivaten op oproep gegenereerd.


[fancy_box]

Verander SharePoint in een visueel Content Management Systeem

Maak voor uw gebruiker makkelijk toegang tot bestanden mogelijk, visueel ‘zoeken’ en eenvoudig exporteren naar bijna ieder willekeurig bestandsformaat. MediaRich for SharePoint biedt maximale productiviteitswaarde voor alle SP gebruikers. De installatie van kostbare programmasoftware is niet noodzakelijk. MediaRich for SharePoint is de enige volledig geïntegreerde DAM oplossing voor de Microsoft SharePoint platform en is het ultieme tool voor Digital Asset Management en tijdbesparende werkprocessen.

Verdere details

[/fancy_box]
[fancy_box]
MediaRich Server

Ervaar hoe u de totale controle kunt krijgen over uw video’s en afbeeldingen en hoe u productie en levering van uw media door automatisering kunt standardiseren en vereenvoudigen.

De MediaRich server voor het bewerken van afbeeldingen en video representeert de meest actuele stand van techniek op het gebied van beeld- en videobewerkingsoplossingen. Krachtige functionaliteit en echte automatisering voor media- en ‘content’-gerichte organisaties.

Verdere details[/fancy_box]

Equilibrium Solutions Brochure

Equilibrium Solutions Brochure