MediaRich ECM for SharePoint

Zie meer. Kijk meer. Hoor meer

Media Rich ECM voor SharePoint 4.3 is nu verkrijgbaar.

MediaRich ECM voor SharePoint werd op 12 november 2012 tijdens de conferentie voor SharePoint gebruikers in Las Vegas op de Equilibrium stand aan het grote publiek voorgesteld.

Maak een afspraak met ons om te ervaren hoe gemakkelijk u de krachtige datavisualisering kunt activeren van meer dan 400 bestandstypes in object en document bibliotheken. Elimineer eindeloos zoeken en verhoog aanzienlijk de productiviteit en de beschikbaarheid voor alle terminals.

 

Nieuw in MediaRich ECM for SharePoint 4.3 voor SharePoint 2010/2013:

 • Wat u altijd al mistte bij SharePoint Zoeken ! Na veelvuldige vraag werd de Instant-On functie voor SharePoint 2010/2013 functioneel uitgebreid.
 • Door eenvoudige activering van de Instant-On functie in de bibliotheken wordt ‘zoeken’ en ‘Enterprise zoeken’ door middel van visualisering van de documenten, UniZoom™ als ook de directe video weergave uitgebreid.
 • Instant-On is nu niet meer beperkt op document bibliotheken. U kunt nu iedere document of object bibliotheek uitrusten met de schaalbare visualisering.
 • Uitgebreid Instant-ON : exporteren met één klik, toevoegen in de MediaCart met één klik, oppakken en downloaden met één klik. De legendarische functie van de MediaRich « Image Workspace » werd uitgebreid op de volledige SharePoint omgeving en op ‘Zoeken’. Het is nu heel eenvoudig om enkele documenten direct te exporteren of voor batch processen in de « Media Cart » te transfereren. Direct naar al uw bestaande, aangepaste bibliotheken !
 • De UniZoom™ Technologie van Equilibrium (u ziet alles op elke terminal) werd naadloos voor over 400 ondersteunde bestandstypes (document images en digitale videos) integreert. Dit maakt een adembenemende toegang tot documenten in volledige scherm en meer pagina’s mogelijk.
 • HTML5 video weergave voor alle terminals en browsers. Van IE 7 met Flash Player tot Windows phones en Ipads met retina displays. Onze geautomatiseerde standardiseringstechnologie maakt het laden en bewerken van bijna iedere videobestandstype direct in SharePoint mogelijk. De documenten kunnen dan direct van iedere terminal in de bibliotheken weergegeven en verder gebruikt worden. Het vooraf bewerken van bestanden is niet noodzakelijk. Er zijn geen „Plugins“ op de Client nodig.
 • De versie is verkrijgbaar in Engels, Frans, Duits en Nederlands. Perfect voor multinationals.
 • Schaalbaarheid: Wees niet bang! Niets hiervan gebeurt op de terminal, de PC of de MAC. De dynamische meer pagina’s capabele aanzichten worden door de gepatenteerde “on-the-fly MediaRich Engine” aan de serverkant gegenereerd. Perfecte weergave zonder dat het noodzaakelijk is om het origineel voor rendering op de Client te laden.
  • Het resultaat: documenten bekijken inclusief zoom en ook video weergave voor alle Smart devices direct in SharePoint zonder dat de SQL Server van de installatie extra belast wordt. Compatibel met BLOB Storage systemen. MediaRich is wat uw gebruikers en de IT afdeling lang gezocht hebben!
  • en nog veel meer !

Om het video met alle nieuwe functionaliteiten van deze versie te bekijken klik hier!

mobiele compatibiliteit:

MediaRich ECM for SharePoint werkt met uw iOS, Windows 7/8 en androids. De voor uw organisatie belangrijke bestanden zijn zo maar één klik van u verwijderd.

MediaRich for SharePoint is naadloos ingebonden in SharePoint en is daarmee het enige volledig geïntegreerde DAM/CMS systeem voor SharePoint. 2012 vieren wij ons 10-jarig jubileum binnen SharePoint. 10 jaar integratie-ervaring liggen achter ons! MediaRich is voor iedere installatiegrootte schaalbaar. Voor kleine teams en organisatiebrede implementatie.

 • Documenten snel te vinden op basis van aan te passen meta data met SharePoint standard „zoeken“, „uitgebreid zoeken“ of „snel zoeken“.
 • In zicht brengen en bewerken van eigenschappen en meta data van documenten.
 • Thumbnail Preview voor video en video playback.
 • Zoom/preview voor video, office bestanden, Adobe® bestanden, PDF, CMYK en andere beeld formats zonder dat het origineel eerst gedownload hoeft te worden.
 • Derivaten maken zonder de originele bestand te veranderen.
 • Volledig geïntegreerde „server-side“toepassing.
 • Helpt bij het integreren van Macintosh computers en mobiele terminals in SharePoint omgevingen.

 

[divider_top]

Equilibrium Solutions Brochure

Equilibrium Solutions Brochure