MediaRich Server

Met MediaRich server optimeert u uw workflows, bespaart u in kosten en bespoedigt u uw publicatie-processen. De gewonnen tijd kunt u creatief benutten om bijvoorbeeld nieuwe inkomstenbronnen aan te boren.

Met MediaRich Server krijgt u volledige controle over uw video’s, afbeeldingen en media en automatiseert u de bewerking van digitale documenten. Researchafdelingen bij grote organisaties, uitgeverijen, filmstudio’s en webshops over de hele wereld vertrouwen op MediaRich Server. Door de automatisering en rationalisering van productieprocessen bij beeld- en videobewerking verlagen uw productie- en administratiekosten aanzienlijk. Er ontstaat ruimte voor nieuwe omzetuitdagingen.

Automatiseer uw beeld- en toonverwerking, animaties en digitale videoproducties
MediaRichServer is darvoor de toonaangevende bewerkingssoftware die een on-demand levering voor letterlijk bijna iedere mogelijke website of welk soort apparatuur ook mogelijk maakt.

MediaRich Server optimaliseert uw workflow en uw IT omgeving en is de optimale aanvulling voor bestaande technologieën. De inzet verlaagt kosten en verhoogt door automatisering de time-to-market bij het publiceren van omvatrijke inhoud. De software werkt met elk soort infrastructuur over een groot aantal interfaces samen. MediaRich-Server is compatibel met Windows en Mac OS..

Volledig aan te passen met MediaScripts
MediaRich is een platform die geprogrammeerd kan worden rond MediaScript, een ECMA script-(JavaScript)conforme, robuste en objectgeorienteerde programmeertaal, die toegang verschaft tot alle mediaRich functies. Door het schrijven van eenvoudige MediaScript scripts kunt u MediaRich functies naar wens combineren.

MediaRich beheerst iedere omgeving – is passend voor ASP diensten en B2B portalen en zelfs voor de kleinste Inhouse-DAM’s.

[divider_top]

MediaRich ® Server 3.9.4 voor Windows en Macintosh. Met nieuwe basistechnologieën voor visualisering en verkoop.

Black Bridesmaid Dresses

NIEUW – Unizoom™ maakt Mobile Commerce mogelijk zonder dat de inhoud opnieuw gegenereerd moet worden.
Unizoom™ maakt het mogelijk om websites en visual interfaces in Web-apps in internet browsers en ook in smartphones te gebruiken en dan zonder dat de inhoud op omslachtige manier moet worden aangepast of geconverteerd voor het target device. “One zoom interface does it all!” Compatibel met iedere jQuery-compatibele browser. Voorbeeld: iPhones, iPads, iPodTouch, Blackberries, Samsung- en Motorola en ook alle androids etc.


Peach Bridesmaid Dresses

NIEUW – 360° Zoom en Pan in HD video’s.
De kortste weg van de filmopname naar een publicatie op de website, zonder hoge kosten of dure apparatuur! De zoom- en panfuncties van Equilibrium maken van ieder HD video een E-tail belevenis. Maak spectaculaire 360° rotaties op uw website. Met Flash en Unizoom komt de bezoeker van de website zo dicht mogelijk bij het gevoel een echte winkel te betreden. Lees ook ons Best Practice document ‘360° video: hoe verkoop je meer?’


Open Office 3.2 met uitgebreid metadata support

NIEUW: Media Color Correct kleurcorrectie heeft nu een verbeterde Black Point Correction als MediaScript opdracht. Met ondersteuning voor meer bestandstypes en snellere rendering van PDF/AI/EPS & PS data formats.

[divider_top]

Verdere nieuwe functies:

 

  • NEU: Zertifiziert für Windows Server 2008 R2 und Windows 7, Support für Macintosh Leopard 10.5 und 10.6 Snow Leopard
  • Verbesserte, automatische Metadaten-Extraktion aus allen Adobe Dateitypen in XMP-Feldern!
  • SWF-Animation Frame Handling und XMP-Metadaten Extraktion Unterstützung wurde der Metadaten Schnittstelle hinzugefügt
  • NL:
  • NIEUW: gecertificeerd voor Windows Server 2008 R2 en Windows 7, support voor Macintosh Leopard 10.5 en 10.6 Snow Leopard
  • Verbeterde, automatische metadata extractie uit alle Adobe bestandstypes in XMP-velden!
  • SWF-Animation Frame Handling en XMP metadata extractie ondersteuning werd toegevoegd aan de metadata interface.

Equilibrium Solutions Brochure

Equilibrium Solutions Brochure